+31 418 68 35 00

Wie zijn wij?

Om de wereld van vandaag te overleven en de concurrentie voor te blijven, hebben organisaties digitale technologieën nodig. Het is noodzakelijk om jouw klanten te binden, processen te optimaliseren, medewerkers te stimuleren en producten te transformeren. Is jullie IT-omgeving hierop ingesteld?

Microsoft Dynamics 365 is een moderne, complete bedrijfsoplossing met zakelijke apps in de cloud. Prodware is onderdeel van de Microsoft Dynamics Inner Circle. De Inner Circle is een exclusieve groep van 60 van de meest strategische Microsoft Dynamics partners over de hele wereld. Wij zijn gekozen vanwege onze uitstekende verkoopresultaten, zakelijke prestaties en toewijding aan klanten door het leveren van waardevolle Dynamics oplossingen om hen te helpen meer succes te behalen.

De Dynamics 365 business software bevat applicaties die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365 en Azure en bieden gebruikers ingebouwde inzichten en intelligentie. Prodware werkt al vele jaren samen met haar klanten bij het inzetten van IT voor het verbeteren van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), het vergroten van klantbinding (met CRM-software) en de verhoging van productiviteit (met tools als Business Intelligence software en Office 365). Dit zowel on-premise als online, via Microsoft en via ons eigen datacenter.

Deze brede ervaring geeft ons een unieke positie om je te helpen transformeren naar volledig gebruik van Microsoft Dynamics 365 en te genieten van alle voordelen van intelligente bedrijfsoplossingen in de cloud. Laten we met elkaar een roadmap naar flexibiliteit, snelheid en productiviteit bepalen. Samen stellen we vast welke stappen je dient te nemen om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor groei. Bereid je voor op de toekomst!

Klantgericht

Prodware biedt IT-oplossingen die altijd toegespitst zijn op de wensen van de klant. Prodware werkt intensief met klanten samen om hun zakelijke ambities en doelen te realiseren, niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Ook na implementatie van onze oplossingen blijft Prodware de samenwerking zoeken.

Innovatief

We leven in een wereld van digitalisering. Het is een wereld die continu aan veranderingen onderhevig is. Permanente ontwikkeling en innovatie is dus essentieel is in deze tijd. Prodware wil daarbij altijd toegevoegde waarde leveren en zorgt ervoor dat klanten kunnen blijven profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.

Totaaloplossing

Prodware ontwerpt, integreert en beheert bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Prodware combineert technische expertise met diepgaande branchekennis. Op die manier profiteer jij maximaal van onze ervaring en onze software. Van Cloud-strategieën tot kunstmatige intelligentie.

Lokaal en internationaal

Prodware is een internationale speler met lokale aanwezigheid op de Nederlandse markt, met ruim 1450 medewerkers in 15 landen bedient Prodware maar liefst 19.000 klanten, lokaal én internationaal. Zodoende kan Prodware haar klanten overal van dienst zijn met de juiste kennis en ervaring in de lokale markt.

Direct contact